Ninjutsu (Bujinkan)

Studiegruppen ledes af Kenneth Vittrup der har 20 års erfaring med ninjutsu. Eneste forudsætninger for at deltage, er at man er ustraffet, har en sund voksen indstilling/mentalitet (18+, med indviduel dispensation ned til 16) og er parat til at udfordre sig selv både fysisk og mentalt.

Ninjutsu træning består af studiet af en række kampskoler fra det feudale Japan, hvis primære formål var at sørge for at både samuraier og ninjaer havde de bedste vilkår, for at kunne kæmpe effektivt og overleve på datidens slagmarker. Ninjutsu er studiet af kunsten at kunne overleve slagmarkens kaos og man lærer bl.a. at håndtere flere modstandere og forskellige kampsituationer - både hvis man pludselig finder sig selv ubevæbnet, samt når man er bevæbnet med traditionelle Japanske våben som sværd, spyd, kasteklinger mm.

Studiegruppen har stor fokus på kropsbevidsthed, mental udvikling og situationsfornemmelse. Træningen foregår i et stille og roligt tempo hvor der er tid til at fordybe sig i de mekanismer, der er nødvendige for at mestre diverse ninjutsu discipliner som fx slag/spark, kast/låse, undvigelser/rullefald og at kontrollere kamp gennem benarbejde, afstand, vinkler og timing.

Kom gerne forbi til en prøvetime eller for at høre nærmere - det vil dog være en god ide at kontakte studiegruppens leder først, da træningen kan være flyttet udenfor såfremt vejret tillader det.

Træningstider

Mandag 19.00-21.00 (Udenfor)

Tirsdag 20.00-22.00 (Lille hal)

Bemærk at de enkelte træninger kun bliver gennemført såfremt der er nok tilmeldte.

Tilmelding og yderligere informationer forefindes på Stjær Ninjutsu's Facebook side

Kontingent

Prisen er sat til 50kr om måneden.