Sæson 20/21 og Corona-retningslinjer

Vi er nu langt om længe klar med holdudbuddet for den kommende sæson, og det bliver en anderledes og speciel gymnastiksæson, vi går i møde, hvor det øgede fokus på corona får betydning for træningerne.

I gymnastikafdelingen bestræber vi os på, at sikre de bedste vilkår for træning samtidig med, at vi lever op til de sundhedsfaglige retningslinjer, vi er underlagt. Derfor vil rengøring af rekvisitter og redskaber blive en integreret del af træningen på alle hold, og der vil være skærpet opmærksomhed på håndhygiejne.

Da ingen med symptomer på covic-19 har adgang til idrætsanlæggene i Stjær, må det forventes, at der i løbet af sæsonen bliver aflyst træninger, da der på flere hold kun er tilknyttet en enkelt instruktør.

Når du er gymnast i Sjær Boldklub forventer vi, at du:

• Ikke kommer i hallen, hvis du har symptomer på covid-19
  • Giver klubben besked, hvis du bliver testet positiv eller har været i kontakt med en der er testet positiv.

Før træning:

• Er omklædt hjemmefra
  • Går ind i hallen via indgangen til Hal B
  • Kommer til træningstart så præcist som muligt
  • Vasker hænder inden du kommer ind i hallen

Under træning:

• Hjælper med at holde en afstand på 1 meter til de andre gymnaster
  • Følger instruktørens øvrige anvisninger til afstand og gruppeinddelinger
  • Vasker hænder efter toiletbesøg
  • Hjælper med rengøring af rekvisitter og redskabermed vand og sæbe. (Forældrehjælp til denne opgave kan blive nødvendig)

Efter træning:

• Forlader hallen hurtigst muligt

Vi håber, at alle vil hjælpe til med, at vi passer på hinanden, så vi kan fortsætte med vores gymnastiksaktiviteter hele sæsonen.

På gensyn i hallen!

Kontakter

Grethe Lund Petersen ( 2728 4955 / grethe@fiberhjem.dk)

Mette Bukballe (2924 3203 / mette@bukballe.dk)