Tank penge til Stjær Boldklub

Støt Stjær Boldklub med OK benzinkort

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Stjær Boldklub

Stjær Boldklub har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Stjær Boldklub med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et gratis OK Benzinkort, og tank penge til Stjær Boldklub.

Sådan gør du:

Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK’s hjemmeside. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug.

Klik her for link til: OK Benzinkort. (Det er vigtigt at bruge dette link, da det indeholder vores sponsor nummer: 560278)

Du kan også finde et bestillingsskema i klubhuset, Brugsen, eller få det tilsendt ved at kontakte Henrik Møller på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Det udfyldte skema sender du til OK, så vil du inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du kan også henvende dig direkte til OK på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Møller på 86 95 01 75 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

ok-110x55

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet.
Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper.
Du kan bestille døgnet
rundt. Gå ind på www.ok.dk, eller ring 70 10 20 33.

Sparekasse Kronjylland